Як в Вайбере додати в чорний список

Viber — популярний месенджер, який доступний як для мобільних платформ, так і для платформ настільних комп’ютерів. Спілкування через нього дуже зручно, але деколи потрібно заблокувати контакт. Як в Вайбере додати в чорний список «недружній» контакт, з яким не хотілося б спілкуватися? Відповідь на це питання досить простий.

Як в Вайбере додати в чорний список і які наслідки

Як в Вайбере додати в чорний список

Способів блокування контакту в цьому додатку чимало. Проте що відбудеться, якщо якийсь контакт блокувати? Після внесення учасника у НС неможливо буде отримувати від нього дзвінки та повідомлення.

Але ряд функцій він все ж зможе робити.

  • Власник блокованого контакту зможе переглядати профіль, читати статуси людини, яка внесла його в НС.
  • Він також зможе висилати заблокировавшему запрошення до вступу в групи.
  • Блокування не стає причиною очищення (видалення) історії спілкування між потрапили в небажані і заблокували.
  • Зроблені під час блокування дзвінки і відіслані повідомлення не зберігаються в історії спілкування.
  • Додавання в НС на одному пристрої не стає причиною припинення спілкування на інших. Якщо контакт заблокований на смартфоні, то відеодзвінки або повідомлення будуть приходити на планшет або настільний ПК, якщо там встановлений Вибер.

Як в Вибере додати в НС: кілька способів

Як в Вибере додати в чорний список користувача, коли ви використовуєте Андроїд-пристрій? На це питання є кілька відповідей. Один із способів гарантує попадання «ворожого» користувача в чорний список в тому разі, якщо повідомлення приходить від невідомого номера. У цьому разі достатньо лише натиснути кнопочку «Заблокувати», яка з’являється разом із повідомленням, яке попереджує, що цього номера немає в контактах.

Інший спосіб дозволяє блокувати конкретний номер, зазначений в списку.

Як в Вайбере додати в чорний список

Як в Вайбере додати в чорний список

Для цього знадобиться перейти на вкладку «Контакти» і вибрати потрібний номер. У верхній частині додатка відображається значок з трьох точок, розташованих вертикально. Натиснувши на нього, користувач відкопає міні-віконце, в якому опиниться доступний набір опцій, серед яких і настройка «Заблокувати». Як в Вибере додати в чорний список номер? Як бачимо, відповідь досить проста. Потрібно сказати тільки, що блокований контакт ніколи не дізнається, що він внесений в НС. Якщо продовжить відсилати повідомлення, то вони просто не будуть досягати адресата, але заблокований про це не зможе дізнатися.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь