Як когось заблокувати від перегляду вашої історії в Snapchat

За замовчуванням, Snapchat ділитися вашими історіями з усіма вашими друзями. Якщо вам не подобається цей параметр, ви можете заблокувати певних людей від перегляду вашої історії в Snapchat. Нижче описані кроки, за допомогою яких ви можете когось заблокувати від перегляду вашої історії на Snapchat.

Блокування когось від перегляду вашої історії в Snapchat

Функція Історія на Snapchat надає відмінний спосіб поділитися тим, що відбувається у вашому житті. Тим не менш, завжди є хтось, або декілька людей, з якими ви б не хотіли всім ділитися.

Наприклад, це може бути ваша мама, ваш керівник, колега, або просто той, з яким ви не хочете всім ділитися.

У таких випадках Snapchat дозволяє блокувати певних людей від перегляду вашої Історії. Хорошою річчю є те, що люди, яких ви блокуєте, навіть не дізнаються про це.

Кроки, які допоможуть заблокувати людей від перегляду вашої історії в Snapchat

Виконайте наступні кроки для блокування окремих людей, щоб вони не змогли бачити ваші історії.

  • Відкрийте програму Snapchat на вашому iPhone або пристрої з Android.
  • Потім, в Snapchat натисніть значок «Привида», який розташований у верхньому лівому куті екрану.

Як когось заблокувати від перегляду вашої історії в Snapchat

  • На наступному екрані, клацніть значокШестерінки», який розташований в правому верхньому куті екрану.

Як когось заблокувати від перегляду вашої історії в Snapchat

  • На екрані «Налаштування» перейдіть до розділу «Хто може…» і натисніть «Переглядати мою історію».

Як когось заблокувати від перегляду вашої історії в Snapchat

  • На наступному екрані торкніться «Право».

Як когось заблокувати від перегляду вашої історії в Snapchat

  • На наступному екрані ви побачите список всіх ваших друзів з Snapchat. Щоб заблокувати когось від перегляду вашої історії, просто натисніть на маленький квадратик поруч з ім’ям людини (з’явиться червона позначка).

Як когось заблокувати від перегляду вашої історії в Snapchat

Якщо ви хочете заблокувати кілька людей, то навпроти імені кожної людини також поставте позначку.

Як згадувалося вище, люди, яких ви заблокували від перегляду вашої історії в Snapchat, не зможуть про це довідатися, і вони будуть продовжувати з вами спілкуватися, так само, як і решта.


Поділитися цією статтею

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь