Чому Viber завжди показує статус у мережі?

Якщо ви користувач месенджера Viber, то, напевно, відзначили величезну кількість корисних опцій. Серед інших, розробники передбачили функцію «статус користувача». Ця опція дозволяє визначити, чим зайнятий будь-який з ваших контактів. У багатьох, однак, виникає питання – чому людина в Вайбере завжди у мережі? Всім необхідно час на сон, своє особисте життя, а звідси і здивування – як можна весь час бути в онлайні? Розгадка дуже проста, подробиці – далі у статті.

Статус Viber «в мережі»: чому контакт завжди онлайн

Месенджер примітний тим, що користувачеві не обов’язково заходити в програму і активувати її для того, щоб отримувати повідомлення, дзвінки і повідомлення. Це зручно і обумовлено тим, що Вайбер завжди в мережі. Це відбувається, оскільки в додаток спочатку була закладена опція фонової роботи: після установки Вайбер на смартфон, програма автоматично переходить у фоновий режим. Якщо ви відкриваєте месенджер, він змінює режим з фонового на активний і все одно залишається в мережі. Саме тому ви можете бачити, що інші користувачі в онлайні цілодобово. Так що статус «в мережі» означає лише те, що додаток готове до прийому файлів і повідомлень.

Інше питання – як прибрати такий статус, якщо ви вирішите побути в тиші, не приймати дзвінки і не відповідати на повідомлення? Вирішити проблему легко: для цього потрібно вручну змінити статус і приховати від співрозмовників свій «онлайн». Щоб відключити значок «в мережі», необхідно відкрити:

«Додаткові налаштування», де вибрати «Налаштування». Наступний пункт – «Конфіденційність».

Чому Viber завжди показує статус у мережі?

В списку ви побачите опцію «Показувати статус»: залишається натиснути на галочку, встановлену напроти цього пункту. Готово! Вайбер не відображає вас у мережі.

Чому Viber завжди показує статус у мережі?
Тепер ви знаєте, чому Вайбер завжди в мережі – це дозволяє приймати повідомлення, навіть якщо ви не активували додаток.

Чому Viber завжди показує статус у мережі?

Приховати статус дуже просто – в налаштуваннях необхідно відкрити пункт «Конфіденційність» скасувати підтвердження поряд з функцією «Показувати статус».


Поділитися цією статтею

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь