Застосування змов у боротьбі з недугою бешиховим

Бешиха може з’являтися у людини, незалежно від віку і статі. Ця хвороба супроводжується появою синіх і червоних плям, переважно на ногах. Такі симптоми доставляють людині багато дискомфорту та незручностей. Щоб полегшити перебіг захворювання можна крім основного курсу лікування використовувати змова від пики. Такий метод допоможе швидше подолати неприємний недуга при правильному виконанні всіх вказівок в інструкції та правил.

Застосування змов у боротьбі з недугою бешиховимПрояв бешихового недуги характеризується появою синіх і червоних плям на шкірі

Що це за недуга і як проявляється

Бешихове запалення є інфекційним захворюванням. Збудником його є гемолітичний стрептокок. Він проникає в організм людини через мікропошкодження на епідермі – садна, тріщини. Найчастіше така недуга з’являється на руках або ногах. Супроводжується інфекційний процес фебрильною гіпертермією, сильними болями, аж до неможливості ступати на уражені кінцівки.

Застосування змов у боротьбі з недугою бешиховимНайчастіше недуга проявляється на ногах у вигляді червоних плям

При такому захворюванні дуже важливим є вчасне звернення до лікаря, який призначить відповідне лікування. А завдяки магічній допомогою можна швидше позбутися від бешихи. Перед тим як починати лікування пики молитвами, рекомендується попередньо провести певні заходи по підготовці – очиститися від негативної енергетики, звернутися до лікаря, який призначить правильне лікування. А змова пики на нозі можна провести самому, це допоможе позбавитися від захворювання набагато швидше.

Правила проведення ритуалів

Лікування пики молитвами і заклинаннями буде максимально ефективним при дотриманні певних правил і рекомендацій фахівців у галузі езотерики. Замовляння, допомагають справитися з хворобою, будуть набагато результативніше, якщо:

  • вірити в силу ритуалів і силу слів;
  • проводити обряди на убуваючу місяць, так хвороба буде спадати;
  • чоловікам краще проводити ритуал чоловічі дня, а жінкам – у жіночі дні;
  • нікому не розповідати про проведений магічному лікуванні, всі дії виконувати в самоті;
  • при пристріт або псування допоможуть тільки сильні молитви, які читаються в храмі, на великі християнські свята, додатково рекомендується замовити молебень за здоров’я.

Ефективні ритуали для боротьби з хворобою

Щоб позбутися від хвороби, необхідно провести певні магічні дії. Ефективний ритуал проводиться вранці на світанку, коли на траві з’являється роса. Потрібно взяти в долоньки крапельки роси, омивати ними особа і читати такий текст в домашніх умовах, який допоможе вилікувати пику:

Застосування змов у боротьбі з недугою бешиховимРанкова роса допоможе позбутися від пики

«Усуваю виганяю у (ім’я) усякого роду пику! Тебе, жахлива бестія, лякаю земним поклоном і найсуворіших сильними текстами, промовами та заклинаннями: тобі у (ім’я) не жити так не існувати. Тобі костей його не ломити. Крові його тобі не пити і голови не прихилити. Виганяю тебе навіки, за далекі моря. У тих водах скеля синя стоїть, а на ній престол горить. На престолі тому три короби повні. А за престолом Господь стоїть, святу книгу береже. Книгу ту читає, у (ім’я) недугу виганяє. Допоможи мені вилікувати недугу злісний, проклятий. Нехай згине він. Амінь! (тричі)».

Вилікувати хворобу можна за умови, що людина буде щиро вірити в силу магічних дій.

Змова від пики на нозі видаляється з допомогою найпростішої, але при цьому сильною магії. При бешисі змови може вимовляти сам хворий чоловік або хтось з його близького оточення, але тільки якщо він дійсно бажає якнайшвидшого одужання.

Змова проти пики заговорюють на руці, читаємо на ногах. Для проведення даного обряду знадобиться червону хустку. На нього читають заклинання, потім прикладають до хворого місця. Текст на хустку такий:

Застосування змов у боротьбі з недугою бешиховимЗаговорений хустку потрібно прикласти до хворого місця

«Рожа, іль бешиха, щоб тебе не чути! Ось орел прилетів, сів на хворе місце, крилами змахнув, лапами хвороба розірвав. Адже тут бешихе не бути, кісток людських не ломити, людської крові не пити, тіла нещасного не мучити, серця не турбувати, голову не турбувати. Зі здоров’я знімай перепон, забирайся, бешиха, геть! Замовлений мною, пофарбована білою крейдою, червоною не будеш, станеш білою. Слів моїх не скасувати, слів моїх не заборонити! Амінь!»

Як лікувати пику з допомогою солі? Сіль здавна застосовувалася в багатьох обрядах для позбавлення від різних захворювань. При лікуванні сіллю пики ефект настає максимально швидко. Такий метод може використовуватися паралельно з медикаментозною терапією за призначенням практикуючих фахівців. Прочитати на сипку суміш слова, прикласти її у вигляді компресу:

«Пресвята богородиця і Господь наш, допоможіть впоратися з колючим пикою. Відпусти, хвороба проклятущая, з мощей та кісток, сгори на болоті. Заговорюю тебе: ломоту не давай, тіло не пали. Амінь».

Щоб позбутися від запальних процесів на обличчі, знадобиться пакля і ніж. Запалити клоччя, водити над нею ножем, читаючи при цьому:

«Молімося Богородиці, звернемо обличчя до Господа нашого. Світлі зорі, божественні помічниці, допоможіть впоратися з хворобою. Йшла Мати Божа з високого пагорба, тримала руками житечко в трьох пучках. Зів’яв перший пучок, усох другий, пропав і останній. Так і ти, бешиха, пропадай, хворого надалі не навещай. Нехай тіло не болить і не горить. Нелюди хвороба заговорюють, сам Господь молитву читає. Амінь».

Застосування змов у боротьбі з недугою бешиховимДля проведення змови клоччя потрібно підпалити

Сильні молитви від бешихи

Сильні молитви допоможуть позбутися від захворювання швидше. Читається молитва перед іконою Ісуса Христа, Божої Матері:

«Господь наш Ісус Христос, Свята мати Богородиця я прошу вас — допоможіть. Рожа свербучая, рожа колючий, піди, стань з раба Божого (ім’я хворого людини) з мощей, з кісток, йди на болото там ти сгорай, там ти коли і ломоту, і червоність давай. Я тебе заговорюю: Йди геть. А тут у раба Божого (ім’я хворого людини) ніколи не гори і ломоту не давай. Амінь».

Читати цю змову треба 3 рази в день протягом 5 діб.

Якщо ви вболіваєте пикою, крім строго виконання рекомендацій лікаря, обов’язково від пики читайте сильні молитви архангелу Рафаїлу, «Всецарице». Так одужання піде швидше. Необхідні пам’ятати, рожа хвороба підступна, може рецидивувати, тому, щоб зменшити небезпеку рецидиву пики слід: знизити ризик перегрівів або переохолоджень, дотримуватися всі необхідні заходи по лікуванню навіть невеликих мікропошкоджень на шкірному покриві, проводити всіляку профілактику попрілостей.

Звернення і молитва до Пантелеймона Цілителя допоможе позбутися від пики в короткі терміни. Проводиться магічну дію в період місяця, що убуває.

Застосування змов у боротьбі з недугою бешиховимМолитви до Пантелеймона дієвіше в період спадною місяця

Рівно в 12 годин ночі над хворим запалюється церковна свічка з воску, а поруч ставиться ікона Пантелеймона Цілителя. Вам потрібно запалити свічку і водити нею над тілом хворого, повторюючи молитву:

«О великий угодниче Христовий, страстотерпче і лікаря многомилостивий, Пантелеимоне! Умилосердися наді мною, грішним рабом, почуй стогін і крик мій, умилостиви Нєбєснаго, Верховнаго Лікаря душ і тіл наших, Христа Бога нашого, нехай дарує мі зцілення від гнетущаго ма недуги. Прийми недостойне моління грешнейшаго паче всіх людей. Завітай ма благодатним відвідуванням. Не возгнушайся гріховних виразок моїх, помажи єлеєм милості твоєї і зціли ма: так, здоровий сый душею і тілом, залишок дний моїх, благодаттю Божою, возмогу провести в покаянні і догоджання Богові і сподобилася восприяти благий кінець живота мого. Їй, угодниче Божий! Умоли Христа Бога, та заступництвом твоїм дарує мі здоров’я тіла і спасіння душі моєї. Амінь».

Коли текст буде прочитаний, лікує повинен, продовжуючи водити свічкою над ураженою ділянкою, почати вимовляти інші слова (важливо їх повторити 3 рази):

Застосування змов у боротьбі з недугою бешиховимПолум’ям свічки потрібно водити близько зараженого місця

«Вымалываю, виганяю у Раба Божого (ім’я) земляну, водяну, природне, придуману, пресмешную, приговорную, болюча, кипучу, повзучу, текучу, чужу пику. Тебе пика, низьким поклоном, покірним словом: ні тобі у (ім’я) не стояти, кісток не ламати, крові не сушити і не схиляти голови. Відправлю я Тебе пика за синє море. Синім те море синій камінь лежить, на тому камені престол стоїть. На тому престолі три коробочки повні, за тим престолом сам Господь стоїть, молитовну книгу тримає, ту книгу читаючи у свого раба (ім’я) пику вимолюючи. Рожа-породілля, йди, моє тіло від тебе позбавляється. Сильні молитви допомагають, я стаю здоровою. Амінь»

Проводиться ритуал всього 3 дні поспіль. Чим більш щирими будуть ваші наміри, тим сильніше допоможуть ці молитви від пики, і результат не змусить себе чекати.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями: