Привітання з Водохрещем: короткі смс

Привітання з Водохрещем: короткі смс

Свято Хрещення допомагає людям духовно очиститися і відкинути всі погані думки. А ще це привід, щоб сказати близьким і дорогим людям кілька добрих слів. На те, щоб придумати гарні побажання, звичайно, потрібно чимало часу, тому можна взяти вже готові привітання з Водохрещем: смс короткі в прозі. Такі вітання з щирими побажаннями буде приємно отримати кожній людині.

Смс привітання з Водохрещем: короткі

***

Поздоровляю тебе з Великим святом, Хрещенням! Бажаю, щоб твоя душа, а також душі всіх оточуючих тебе людей, наповнилися добротою і світлими думками!

***

Нехай швидше хрещенські морози відступлять, а разом з ними в минуле підуть всі печалі і негаразди. Бажаю, щоб у твоєму житті відбувалися тільки гарні події, і щоб тебе оточували тільки хороші люди!

***

Хрещення – світле свято, коли вода стає святою. Нехай вона очищає тіла, душі і думки, і нехай в усіх на очах з’являються сльози радості! Вітаю!

***

Поспішаю привітати тебе з Хрещенням! Бажаю, щоб у твоїй душі завжди було тепло, щоб ти знайшла гармонію з миром, і щоб ти завжди була оточена коханими і близькими людьми.

***

Вітаю зі світлим святом! Нехай свята вода додасть тобі сил, відновить здоров’я і позбавить від важких думок. З Хрещенням Господнім!

***

Вітаю з Хрещенням. Бажаю, щоб в цей день ангели спустилися з небес і оберігали тебе і твоїх близьких!

***

Бажаю, щоб освячена вода принесла тобі світлі думки, здоров’я і зцілення душі. З Великим святом – Хрещенням!

***

Бажаю провести свято Хрещення за всіма традиціями. Нехай купання в ополонці допоможе очистити душу, свята вода принесе зцілення, а хрещенські морози зроблять тебе здоровим!

Читайте також:
Суди загальної юрисдикції - це які суди і які вони розглядають справи + приклади

***

Вітаю тебе і всіх твоїх близьких зі Світлим святом! Бажаю, щоб свята вода не тільки зцілила, але і принесла в дім щастя!

***

Бажаю, щоб у Хрещення чистими були думки, щоб на обличчях сяяли посмішки, і щоб в цей день відбулося багато чудес! Вітаю!

***

Водохреща – свято, яке допомагає нам ставати добрішими. Нехай на душі в цей день у тебе буде тепло і радісно! Вітаю!

***

Вітаю тебе з важливим святом, Хрещенням! Бажаю щастя, благополуччя та міцного здоров’я.

Привітання з Водохрещем: короткі смс

***

Хрещення буває тільки раз в рік, тому бажаю провести цей день з користю для душі і тіла! Нехай у твоєму житті буде більше радісних моментів, і нехай Бог дасть тобі сил і здоров’я!

***

Вітаю тебе з Хрещенням! З давніх пір існує традиція – занурюватися в ополонку. Тому я тебе запрошую здійснити цей обряд разом зі мною. Нехай свята вода допоможе нам зцілити душу, очистити тіло і зробить так, щоб наші серця стали добрішими!

***

У цей Світлий і важливе свято хочу тобі побажати, в першу чергу, здоров’я. А решта додасться. Нехай Бог береже тебе і допомагає подолати всі труднощі, які трапляються на шляху!

***

Ми так довго чекали цього дня, щоб випити води святої і зануритися в ополонку. Світле свято, Хрещення, нарешті, настав! Бажаю тобі у цей день бути щасливим і оточеним близькими людьми!

***

З Хрещенням! Нехай на душі, незважаючи на люті морози у цей день буде тепло-тепло. Нехай тебе відвідують тільки добрі думки і нехай свята вода зцілить тебе і зміцнить дух.

***

Вітаю з великим святом – Хрещенням! Бажаю, щоб сьогодні ти знайшов Боже Благословення!

***

Читайте також:
Привітання з Трійцею у віршах: короткі

Хрещення допомагає нам очиститися від усього погано. Так давайте в цей день радіти, обніматися, занурюватися в ополонку і дарувати любов усім рідним людям! Зі святом!

***

Сьогодні день особливий – дуже багато років тому Ісус Христос прийняв хрещення. І до нього у вигляді голуба прилетів Святий Дух, а також він почув голос Божий. Бажаю, щоб твоя віра тільки зміцнювалася, щоб твоя душа була відкрита для любові, і щоб ти раділа тому, що тобі кожен день дає Бог!

***

Водохреща – свято, яке дає надію на найкраще. Я бажаю тобі щиро вірити, любити і бути коханою! Вітаю!

***

З Хрещенням, зі Світлим днем! Бажаю мирного неба над головою, щастя і процвітання тобі і всім твоїм близьким!

Привітання з Водохрещем: короткі смс

***

Вітаю тебе з Хрещенням! Бажаю, щоб це свято принесло світло в твою душу, і щоб свята вода тебе зцілила від усіх недуг.

***

Хрещення – одне з найсвітліших свят, дарують нам надію і ражость. Я бажаю тобі щастя, здоров’я, і щоб у твоєму житті було більше позитивних моментів!

Навряд чи когось залишать байдужим ці щирі короткі смс привітання з Водохрещем, 19 січня Ви зможете розіслати їх за пару хвилин, а скільки радості вони принесуть адресатам!

Дивіться також: «Привітання з Хрещенням Господнім: красиві«.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Корисні поради для кожного
Додати коментар