Привітання з Благовіщенням Пресвятої Богородиці у прозі

Привітання з Благовіщенням Пресвятої Богородиці у прозі

Благовіщення – дуже важливе свято для віруючих людей, який відзначається щороку в сьомий день квітня. Християни радіють його настання, адже подія, що пов’язана з датою свята, є справжнім дивом. Як випливає з священних книг, Діва Марія дізналася від Архангела Гавриїла, що їй судилося стати матір’ю Божого Сина і про те, що її дитина подарує людям надію на безхмарне майбутнє.

Всі християни шанують і відзначають це свято, і обов’язково вітають один одного. І якщо раніше теплі слова говорили, дивлячись людині в очі, то тепер технології дозволяють передати будь-привітання на відстані. Тому не варто лінуватися, можна витратити якийсь час на те, щоб скласти кілька добрих побажань, або хоча б переписати готові привітання з Благовіщенням Пресвятої Богородиці в прозі. Теплі слова, адресовані близьким людям, обов’язково повернуться усмішками та іншими знаками прояви любові. Нижче представлені поздоровлення з Благовіщенням в прозі, які можна трохи змінити і розіслати родичам і друзям.

Красиві привітання з Благовіщенням Пресвятої Богородиці у прозі

***

Дорогі мої друзі, я хочу Вас привітати з тим, що, нарешті, прийшов світлий і добрий свято – Благовіщення! Бажаю всім Вам більше радісних моментів у житті, взаєморозуміння в сім’ї і справжньої і щирої любові в серцях!

***

Сьогодні я хочу тобі сказати, що Діва Марія піклується про кожного з нас, що вона оберігає нас від бід і зла. Тому будь спокійний, нехай твоя віра зміцнюється, а серце наповнюється добрими думками і почуттями! Зі святом!

Привітання з Благовіщенням Пресвятої Богородиці у прозі

***

Вітаю всіх православних з самим світлим святом, Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Бажаю, щоб кожен в цей день знайшов сонце над своєю головою і доброту в своїй душі. Нехай серця наповняться любов’ю і світлом!

Читайте також:
Де ростуть гриби лисички і як відрізнити помилкові від їстівних + фото

***

У цей день у всіх серцях селиться любов, яка володіє такою силою, що відганяє всі біди і зло від людей. Нехай ця любов пробуде в твоєму серці дуже довго, нехай тебе завжди оточують близькі люди, готові завжди допомогти і підтримати. З Благовіщенням!

***

Бажаю, щоб Пресвята Богородиця берегла тебе, подарувала любов і захистила від усіх негараздів! Нехай поруч з тобою завжди будуть вірні і надійні люди, які будуть піклуватися про тебе, а ти їм будеш дарувати свою любов. Зі святом!

***

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими намірами.

***

Я прославляю сьогодні Архангела Гавриїла, Діву Марію і нашого Спасителя. Бажаю, щоб свято Благовіщення приніс в твій дім радість, щастя і благополуччя.

***

Всіх православних моїх сестер і братів я хочу сьогодні привітати з Великим святом – Благовіщенням! Я бажаю Вам завжди відчувати любов матері і цінувати її турботу. Нехай Ваші душі і серця світяться від радості, а все зло обходить Вас стороною.

Привітання з Благовіщенням Пресвятої Богородиці у прозі

***

Я поспішаю до Вас сьогодні з благою звісткою, розповісти, що настав час, коли кожна людина повинна радіти. Адже сьогодні відзначається Благовіщення. Хочу Вам сказати, що Бог бачить все, про що ми думаємо, і рано чи пізно за все добрі й світлі думки приходить нагорода. Бажаю зміцнитися у вірі і не втрачати надію.

***

Сьогодні всім радісно на душі, адже на дворі сьоме квітня, а значить, настав Благовіщення. Бажаю, щоб цей світлий свято приніс з собою все добре і прекрасне. Будьте щасливі і завжди оточені близькими і спорідненими душами!

Читайте також:
Як випрати пуховик в пральній машинці або руками?

***

Благовіщення вважається особливим святом, коли ангели спускаються з небес, щоб подивитися, як живуть люди. Бажаю, щоб твій ангел не тільки подивився, як ти живеш, але ще зберіг тебе від усіх неприємностей і виконав твоє заповітне бажання! Зі святом!

Дивіться також: «Прикмети на Благовіщення для щасливого і заможного життя«.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Корисні поради для кожного
Додати коментар